Aqua Sphere Svømmebrille - Polariseret Brun linse - Klar/Silver/Black

På lager

Specialpris 295,20 kr

Pris: 369,00 kr

 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

De nye Aqua Sphere Kayenne Brown Polarized svømmebriller tilbyder en overlegen, strømlinet pasform såvel som forvrængningsfrit syn, der får dig til at overskride løbet.


Aqua Sphere Kayenne svømmebriller er designet til svømmere i åbent vand, triatleter og kan bruges til svømmetræning ved poolen.


Brillerne er konstrueret med buet linseteknologi, der giver et udvidet synsfelt, der giver bedre synlighed, de giver 180 graders synlighed. De ultra holdbare plexisol-linser har en Anti-fog-behandling, Anti-ridse-behandling og beskytter mod UV-stråler.


Den polariserede linse er designet til at filtrere blænding og lysstyrke, ideel til udendørs brug og lyse forhold, mens den stadig er egnet på overskyede dage.


Disse beskyttelsesbriller har et meget ergonomisk design, de er 4-punkts udvidet, har et lynlås-spændesystem med et tryk, der sikrer den perfekte pasform med enkle justeringer, selv når du bruger dem. Komplet med en stabiliserende næsebro, der holder montering sikker og behagelig til enhver tid.


Funktioner:  • Polariseret linse reducerer blænding og lysstyrke.

  • Compact fit svømmebriller er designet til mindre ansigtsform f.eks. Kvinder og unge voksne.

  • One-touch, Quick-Fit Buckle ™ til perfekt pasform med enkle justeringer - selv under brug.

  • Stabiliserende næsebro holder montering sikkert og behageligt.

  • 100% UV-beskyttelse.

  • Anti-tåge og UV-linse behandling for langvarig klarhed.


Polariserede brune linser:


Polariserede linser giver forbedret farve- og dybdeopfattelse ved at filtrere solens vandrette lysstråler fra for at eliminere genskin, der reflekteres fra skinnende overflader, såsom vand, hvilket øger kontrasten for et skarpere og forbedret syn.