Arena Powerskin Carbon Air 2 Jammer - ElectricBlue - Herre

Ikke på lager

Specialpris 1.333,65 kr

Pris: 1.569,00 kr

 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Carbon Air² Jammer er den seneste tilføjelse til Arenas flagskibs carbon-serie af konkurrencedragter. Kulstofburet er integreret i dragtens stof for at levere intelligent muskelkompression, når og hvor det er nødvendigt. Siden lanceringen af ​​Carbon-Pro i 2012 har sortimentet skabt sin egen historie.


Carbon Air² Jammer er FINA-godkendt til konkurrencesport. Det er lettere, hurtigere og giver endnu større bevægelsesfrihed.


Carbon Air² Jammer har to hovedforbedringer:


Den indvendige foring er designet i 3 separate paneler, der giver øget bevægelsesfrihed med mindre vægt.


Den nye konstruktion i ét stykke giver dragten en bedre pasform og føles som en anden hud.


Carbon Air² Jammer er lavet af det samme dokumenterede vævede stof som den originale carbon-air, inklusive vandrette carbonbånd, så alle fordelene ved stoffet bevares: lethed, kompression, lav træk. Tilsammen kombinerer alle disse egenskaber det nye Carbon Air² lettere, mere fleksibelt og mere behageligt.


Komfortabel kompression:


Integreret vandret kulstofbåndlås ved et kritisk strækpunkt for at give kompression på overforlængede zoner, kernestabilitet og kraft, når og hvor det er nødvendigt.


Resultatet er en lettere form for intelligent kompression med komforten af ​​en anden hud.


De 3 separate paneler giver større bevægelsesfrihed. I Carbon Air² jammer reducerer det pres på hofterne og forbedrer fleksibiliteten omkring hoftebøjningerne. Med mindre indvendig foring absorberer jammeren mindre vand, hvilket reducerer træk og forbedrer glidningen.


Konstruktion:


i ét stykke Lavet af kun et stykke stof, Carbon Air² har kun en sammenføjet søm bagpå, hvilket giver yderst komfort og reducerer eventuelle bevægelsesbegrænsninger, da der er færre trykpunkter på kroppen. Derudover betyder fraværet af flere sømme, at dragten absorberer mindre vand, hvilket resulterer i mindre træk og en avanceret hydrodynamisk effekt, der hjælper dig med at glide rent gennem vandet.