Assos BIB shorts DYORA RS Summer S9 - Dame Model

På lager

1.549,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

De hurtigste og mest komfortable bib shorts til kvinder, vi har lavet til dato. Dette er DYORA, den ultimative racerserie for kvindelige atleter, konstrueret med en kvindespecifik pasform, helt nyt insert og ultralette tekstiler, der kræves af både racere og seriøse cyklister.


Modstykket til mænds EQUIPE-linje, DYORA stormer fremad med en helt ny S9 bib-kort platform specielt indstillet til kvindelige ryttere.


Til at begynde med tilpassede assos deres gennemprøvede A-Lock Engineering-ramme til shortsen. Dette afstivningssystem sikrer, at den silkebløde Type.441-tekstil forbliver i fuld wrap-mode, hvilket giver dine benmuskler et boost med en glat komprimeringsomslag, time efter time. Denne nye platform holder også DYORA RS-indsatsen på plads med vores ergoBox-stingmønster og eksterne stropper, hvilket betyder, at når din krop bevæger sig ind og ud af sadlen, og din vægt forskydes, forbliver dine sideben fuldt understøttet oven på midten af indsæt.


Med hensyn til pasform erstattede assos den magnetiske lukning Schnalle (tænk LAALALAI) med et standard bib-rem-layout foran, men assos placerede stropperne længere udad for bedre at tilpasse sig til en bredere vifte af kropstyper. Derudover sikrer raw-cut zeroWaist og Ultralight Leg Grippers en jævn mulig overgang mellem din krop og stofpanelerne. Til indsatsen indarbejdede vi DYORA RS-indsatsen i vores signaturbasalt-farvevej udstyret med superAir microShock-skum, 3D-vaffelagsark og ASSOS-eksklusiv goldenGate-teknologi.