Assos Equipe RS BiB shorts S9 Targa - Herre

På lager

Specialpris 1.371,90 kr

Pris: 1.614,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

l8x43m5xqtt44t9m74S9 blev for et par år tilbage kaldt fremtidens cykelbuks. Efter seks år udvikling lancererede ASSOS of Switzerland S9 shorts generationen! S9 er er resultatet af utallige kilometers testkørsel af husets egne folk, men også af ryttere på højeste niveau. S9 bib shortsne sætter standarden for race optimeret komfort. 


l8x43up13uv3vta5nikTarga betyder "opdatering" - lidt at sammenligne med hvad du kalder "facelift" på en bil. Et eksisterende produkt som er kigget igennem for at forfine alle detaljer. Man kan sige at det hele er tænkt igennem en ekstra gang. Produkter fra Assos med Targa i titlen er klasse produkter som allerede én gang har vist sin kvalitet og værd! Det er derfor typisk noget af det ypperste du kan erhverve dig inden for cykeltøj.


Det nye ved denne bibshort er ASSOS’ A-lock bracing system (selesystem). Det består af helt særlige tekstiler og teknologier forbeholdt og udviklet af ASSOS, som arbejder sammen for at stabilisere shortsene, samtidig med, at indlægget bliver holdt sikkert på plads. Equipe RS S9 er produceret i blot 2 paneler, hvilket betyder færre syninger. Bibshorts, Cykelbukser, Cykelshorts, Korte Cykelbukser