Assos cykelshorts dame H.LAALALAISHORTS_S7

På lager

Specialpris 890,00 kr

Pris: 999,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Uovertruffen ydeevne og fejlfri komfort. H.laalalaiShorts_s7 har de bedste materialer og det smarteste kvindespecifikke design for at sikre, at disse polstrede cykelshorts stiger til lejligheden på de hårdeste forlystelser.


En fejlfri pasform er mere end en ambition, det er et grundlæggende krav med ASSOS cykeltøj. Vigtigheden af ​​dette fremhæves kortvarigt, uden bælter, der holder alt på plads. Hvil let: med disse omhyggeligt designede cykel shorts til kvinder er rytteren garanteret total komfort. Ud over den tiltalende rene æstetik ved H.laalalaiShorts_s7 er der mange mindre iøjnefaldende funktioner, som vi ved er afgørende.


En helt ny taljekonstruktion sikrer, at pasformen forbliver uanset, hvor hård turen er. Lady_S7-indsatsen er nøjagtigt udformet til at passe til den kvindelige rytters krop og bevæger sig synkroniseret med hendes krop under hele turen. Selv de halvbenede flade gribere er et snit over, en knap der blomstrer. Den regelmæssige pasform af H.laalalaiShorts_s7 tilbyder en subtil, universel snit, der får disse polstrede cykelshorts til at fungere perfekt til alle typer cykling.