Assos Jakke Mille GT Jacket Winter - Grøn/Sort

På lager

Specialpris 1.615,00 kr

Pris: 1.900,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

En lækker vinterjakke fra Assos' Mille GT Jacket serie - den har en højteknologisk 3-lags termisk softshell, der er kendt som NEIOs Medium. Denne jakke kan takle vinteren - det vil sige regn, sne og slud. jmbzntbq2f5rdyibbctDenne cykeljakke egner sig til både landevejskørsel og offroad. Jakken kan med fordel bruges over et Assos winter skinfoil basislag på kølige dage. Den vindtætte jakke er med til at holde dig varm, selv når blæsten bider og dens vandafvisende evner hjælper med at holde dig tør.


Frontpanelet er konstrueret ved hjælp af vores NEOS Medium, som er en 3L softshell med PU-bundet membran. Meget åndbar, vandtæt, isolerende og 100% vindtæt, dette fleksible tekstil sikrer, at din kerne forbliver fuldt beskyttet mod iskold vinterluft, vejspray og regn. Toppen af ​​arme og øvre ryg er NEOS Light, som skalerer isolering tilbage til fordel for øget åndbarhed og lavere vægt. Og for at forhindre dig i at blive overophedet, når dine indsatsniveauer stiger, bruger underarmene og ryggen vores børstede bi-stretch RX-materiale. Resultatet af disse strategisk placerede tekstiler er en jakke, der ikke kun er optimeret til kolde vinterforhold, men også til din kropsposition på landevejscyklen.


På bagsiden er vores Triple Ramp Pocket-system, der låser din last, vinter (3/3) climaCode-grafik på det øverste panel og reflekterende strimler på begge sider af midterlommen. Som med alt tøj i vores MILLE-linje er Winter Jacket skåret i vores glatte, lagvenlige regularFit.


Herre model