Assos Mille GT Ultraz Winter Bib Tights

På lager

Specialpris 1.695,75 kr

Pris: 1.995,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

MILLE GT Ultraz Winter Bibs er konstrueret med et arsenal af vintertætte tekstiler, der leverer uovertrufne niveauer af isolering, åndbarhed og vejrbestandighed. Med dobbeltlagsbeskyttelse overalt og et membranbacket frontpanel, står Ultraz ind som den mest beskyttende strømpebukser i vores regularFit-platform.


Assos begyndte med den samme stærkt isolerende børstede RX Heavy, der blev brugt i vores Winter Bib Tights, men tilføjede et andet lag på ydersiden for ekstra beskyttelse. Til denne twinDeck-konstruktion anvendte vi vores NEOS Ultra-tekstil - en ultratynd 2L softshell med PU-bundet membran, der er vandtæt og 100% vindtæt - for at sikre, at dette element-vendende afsnit af dine ben og glutes forbliver beskyttet mod sne, regn, vind, og lave temperaturer. Som med Winter Bib Tights udgør RX Light ryggen på benene for ekstra åndbarhed og komfort i denne high-flex zone.


Ultraz-pasformen falder ind i vores regularFit-kategori, hvilket betyder, at de er let komprimerende med deres dobbeltlagsdesign, men ikke så stramme som vores racingFit-tøj. Stofpanelerne bøjes med hvert pedalslag, da de begge er præformede og syede til fuldt indpakning og understøtning af overbenets muskler, knæ og kalve, mens de er i bevægelse. Indsatsen er vores gennemprøvede MILLE vinterindsats, der er smart syet med omvendte sømme kun i RX-laget, hvilket giver den glateste følelse mod din hud.


Unisex model