Cykelshorts Dame Assos T.LAALALAISHORTS_S7

På lager

1.499,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Den hurtige, glatte og uovertrufne ydeevne og komfort, de kvindespecifikke T.laaLalai_S7 Kvinder sætter en ny guldstandard i kvindelig cykel kort design.


Som 'shortsfirma' har Assos brugt mere end fire årtier på at stræbe efter fremragende, forfine vores produkter, så vi er på forkant med cykelbeklædningsindustrien. T.laaLalai_S7 Kvinder er Assos første kvindespecifikke bibshorts, der anvender ASSOS S7 generationsteknologi og tekstiler. Fem år i udvikling udnytter denne uovertrufne platform vores fineste stofteknologier og tøjindsigt. En cykelshorts til kvinder, der er bedst egnet til tunge sommerdage på cyklen, laaLalai-cykelshorts til kvinder er skåret fra ASSOS Type.439 Diadema, et stof valgt til dets overlegne stretch-, high-wicking- og kompressionskapacitet. Vindtunnel testet og ved hjælp af vores unikke, minimale aeroPatterningFenomeno1 design, disse er vores hurtigste kvinders cykelshorts endnu.


Assos har lagt nøje opmærksomhed på pasformen for at sikre, at komfort aldrig kompromitteres - et kvindespecifikt snit og vores 'Click to fit' AEPD-design sikrer, at disse cykelbibshorts konturer nøjagtigt til din krop i en cykelposition. Med vores karakteristiske monobib, en magnetisk midterlås, der trækker bib-stropperne sammen på brystet, bredere bib-stropper og ekstern elastik på benene for at sikre, at pres er lige nok og aldrig for meget. Den lette, åndbare Lady_S7-indsats er en revolution i komfort og ydeevne. Uanset om du kører tempolinjen eller på en sommerdrejning hele dagen, står disse cykelhagesmykker for én ting - perfektion.