Assos XC Bib MTB Shorts - Herre - Grå/Sort

På lager

1.569,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Assos XC bibshorts er især velegnet til mountainbike.
Shortsene er lavet i en unik sammensætning af to forskellige tekstiler med kun de bedste egenskaber hvor du har brug for dem.


For og bagside er lavet i et 4-vejs strækbart stof, for rigtig god åndbarhed og komfort, mens siderne er lavet i DyneRope Tex, som er yderst slidstærkt for at mindske risikoen for at rive hul i dine shorts hvis du kører ind i træer eller styrter. Begge typer stof er meget åndbare, så de sørger for at transportere sved væk fra kroppen, hurtigt og effektivt.

Selerne er lavet ekstra brede for at mindske trykket på dine skuldre. Det sikrer at du kan have dine shorts på i lang tid af gangen, uden at blive generet af dem.
Puden i disse shorts er specifikt designet til mountainbike og er sat en smule længere fremme end i et par traditionelle bibshorts. På den måde får du højere komfort, også når du yder dit bedste op af de stejleste bakker.
Indlægget er designet så det er tykkere bagtil så det giver mere støtte og komfort i den normalvis mere oprejste siddestilling på en mountainbike.