Bibshorts Pro SL Endura Herre

På lager

1.039,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Designfilosofi
De mest komfortable bibshorts til mænd, vi nogensinde har lavet. Det er den feedback, vi har modtaget fra alle, der har kørt dem hidtil. 


Anatomisk design
En af nøglerne til denne bibshorts komfort er lændestøttepanelet. Dette panel er lavet af højdrevet italiensk stof, der vikles rundt om din nedre del af ryggen og siderne, holder bibshorten godt på plads og tager noget pres fra stropperne, hvilket giver dem en knap dertil følelse for selv de længste turer.


Premium Lycra®-stof
Italiensk Lycra® af høj kvalitet er blevet brugt overalt, behandlet med coldblack®-teknologi, der dramatisk reducerer varmeopbygningen og giver UPF50-beskyttelse.


Benlængde


Denne her model er standard ben længde


700-serie pad
Enduras 700-serie pad, tilgængelig i Pro SL Bibshort og Biblong, er blevet udviklet gennem videnskabelig test i samarbejde med cykelfiteksperter gebioMized® og tilbagemeldinger fra professionelle kørere. Fås i 3 bredder (find det perfekte match på https://padfit.endurasport.com/). Denne banebrydende pude tilbyder en semi-tilpasset pasform, der passer til en rytteres bækkenform, sadel og kørestilling. Enduras high tech Continuously Variable Profile-teknologi giver kun understøttende polstring, hvor det er nødvendigt, med alt overflødigt materiale fjernet for at minimere sammenbinding og friktion og maksimere fugtoverførsel og fleksibilitet. 


Puden her er medium ( 135-145mm)