Bikefit. Fødselsdages tilbud :-)

På lager

1.449,00 kr
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Fødselsdags tilbud på bikefit helt frem til 31 August :-) 


Bestil allerde nu dit bikefit, her på webshoppen og spar 449.- kr.  


Pga. af ferie i uge 29-30-31, vil du først blive kontaktet i uge 32 vedr. en tid til dit bikefit. 


Få foretaget et bikefit hos Supertri.dk på MidtFyn.
Med et bikefit er målet, at du opnår en mere effektiv og behagelig stilling på cyklen. Derved kommer du til at udnytte musklerne mere effektivt, og kan derfor yde mere på cyklen – uanset om det er almindelig racercykel eller tri-cykel.
Et bikefit begynder med, at vi tager en snak om din målsætning, din skadeshistorik, om du har nogle muskulære problemer eller ømheder der skal tages ekstra højde for.
Herudfra vurderer vi din siddestilling på cyklen, dette gøres med udgangspunkt i din kropsbygning og din cykel. Derefter begynder vi at tilpasse cyklen, så du kan komme til at sidde optimalt og undgå unødige belastninger af muskler og led, som med tiden kan føre til bl.a. sammenklemning af nerver, ondt over lænden eller ondt i knæ og hofter.

Produktoplysninger

 


Sådan forgår dit Bikefit hos Supertri på Midtfyn.


Dit bikefit starter fra bunden – og her mener vi bogstavelig talt dine fødder. Din fodstilling kan have stor betydning for resten af din siddestilling, da det bl.a. er her vi starter med at rette skævheder i hoften eller uens benlængde. Ved at rette disse skævheder opnår du et mere ensartet træd, hvilket giver dig flere watt ud i pedalerne. Der er flere muligheder for at rette netop dette, enten via skoindlæg, klamper, kiler eller indlægssåler.

Efterfølgende undersøges eventuelle skævheder i ryg og den øvrige krop. Her gør vi brug af vores faglige ekspertise og viden om kroppens opbygning til at optimere din siddestilling. 

Efter den indledende undersøgelse filmer vi dig fra siden mens du cykler. På den måde får du selv mulighed for at se forskellen før og efter dit bikefit.
Mens du sidder på cyklen retter vi bl.a. din saddelhøjde, sadlens horisontale position, kontrollerer om dine knæ bevæger sig lige – det er netop et af de steder du let får unødige belastninger – endelig retter vi dit styr og dine greb til.

Vi har også mulighed for at teste din position på cyklen, ved at ændre f.eks. sadel, afprøve forskellige længder af frempinde. Derved får du chancen for at prøve, hvilken forskel små ændringer kan have på din køreoplevelse. Alt sammen er med til at sikre dig en optimal position på cyklen efter dit bikefit.