Catlike Rapid

På lager

2.995,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse
Den spanske hjelmproducent Catlike er i en klasse for sig selv, hvad angår comfort, sikkerhed og stil. Catlikes hjelme er således kendetegnet ved at være lette at have på i længere tid uden gener, samtidig med at man får optimal ventilation. Samtidig er Catlike bevidste om, at en hjelm er selvfølgelig ikke kun komfort, den må også godt være fed at se på og her er Catlike ligeledes i toppen.
Produktoplysninger
Pasformen er som man vil forvente af Catlike. Intet mindre end suveræn! Størrelsen på Rapid er en One-Size-Fits-Most, hvilket betyder, at hjelmen passer på hovestørrelser fra 54 cm til 59 cm, men i realiteten nok helt ned til 52 cm.Dette brede spænd og den gode pasform er hjulet af det samme "bur" som sidder på Whisper, Mixino og Leaf, hvilket betyder, at man har enorme muligheder for justering. Samtidig justerer dette bur, efter min erfaring, mere eller mindre sig selv så man reelt set kan pakke hjelmen ud, skrue buret til i nakken, og så er det ellers bare med at komme afsted.

Selve hjelmens form er den efterhånden ret så populære "afstumpede" form, som man ser mange professionelle cykelryttere og triatleter køre med. Fordelen ved denne form er, at hvis man har tendens til at skulle dreje hovedet af og til, så får man ikke en nær så stor aerodynamisk "bøde". Samtidig rykker sidevind heller ikke så hårdt i hovedet, som ved de mere konventionelle langhalede enkeltstartshjelme.