Bikefit

Få foretaget et bikefit på Midtfyn 

Hvorfor skal du prioritere et bikefit? Et bikefit på Midtfyn vil give dig en mere effektiv og behagelig stilling på cyklen og du vil udnytte dine muskler mere effektivt. Du vil derfor være i stand til at yde mere på enten racercyklen, MTB cyklen eller din tri cykel. 

Står du og skal købe en ny cykel eller allerede har en og du føler du ikke helt får den fremgang du skal have eller har fået nogle skavanker? Så er et bikefit den vej du skal gå. At investerer i et bikefit er alle pengene værd især hvis du har købt en god og måske dyr cykel eller for at undgå diverse skavanker. Vi har alle forskellige kroppe og opbygning så det er vigtigt at få din cykel tilpasset din krop - bikefit som vi kalder det. 

På længere sigt kan du også spare nogle penge idet du ikke vil have slitage mht. til din sadel, styr eller frempinde. Hvis du vælger at få lavet et bikefit før du køber din cykel vil det betyde at du kan få den tilpasset lige ned til millimeterne. 

Hvis du oplever smerter eller ubehag, når du cykel vil bikefit være løsningen og et bikefit vil hjælpe dig mht. til overbelastning, rygsmerter og skader. Et bikefit vil også give dig en bedre cykel oplevelse generelt. 

Hvordan vil et bikefit se ud når du kommer hos os i Supertri på Midtfyn?

Vi snakker om din mål, hvilke skader du har haft hvis nogen og om du har nogle problemer med dine muskler eller steder hvor du er ømt. Det er alt sammen noget vi skal tage højde for når vi laver et Bikefit. 

Et bikefit vil også vurdere din siddestilling på cyklen. Vi tager udgangspunkt i din cykel og kropsbygning. Derefter begynder vi at tilpasse cyklen, og vores mål er at du kommer til at sidde optimalt og derved undgå unødvendige overbelastninger af muskler og led. Det kan med tiden føre til bl.a. af dine nerver vil klemme sammen, du vil få ondt over lænden eller ved knæerne og hofterne.

Bikefit hos Supertri på Midtfyn

Vi starter dit bikefit fra fødderne op. Din stilling i foden kan have betydning for resten af din cykel siddestilling, da det bl.a. er her vi starter med at rette hofte skævheder eller benlængde som er ulige. Et bikefit vil rette disse skævheder og du vil opnå en mere ensartet bevægelse. Du vil få mere gang ude i pedalerne hvor der er også muligheder for at fikse netop disse ting enten via klamper, skoindlæg, indlægssåler eller kiler.  

Ved et bikefit gør vi brug af vores faglig viden omkring kroppens opbygning og optimering af den måde du sidder på - resultatet kan tydeligt ses når man optimerer en rytter med et bikefit. 

Vi vil også filme dig mens du cykler. Så får du selv mulighed for at se forskellen før og efter dit bikefit hos Supertri.

Mens du sidder på cyklen, vil vi rette din saddelhøjde, positionen af sadlen, undersøge om dine knæ bevæger sig lige – knæene er netop et af de steder du let får unødvendige belastninger og til sidst få rettet på dit styr og greb.

Med et bikefit har vi også mulighed prøve teste din position på cyklen - vi kan gøre små ændringer ved sadel og prøve forskellige længder af frempinde.

Derved får du muligheden for at afprøve, hvilken forskel de små ændringer kan have på din cykeloplevelse. Et bikefit er alt sammen med til at give dig en optimal position på cyklen. 

Bikefit
1 vare(r)
BikefitFdselsdagestilbud-20
1.449,00 kr
1 vare(r)