Endura MT500 Cykeljakke - Herre - Vandtæt - FossilGrå

På lager

Specialpris 1.900,00 kr

Pris: 2.349,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

ENDURA MT500 HERRE - VANDTÆT JAKKE 


Den ultimative prisvindende MTB-jakke til herre blev lige bedre; monster åndbarhed, monster holdbarhed og pakket fuld af alle de funktioner, der er nødvendige for et frygteligt sjovt, dårligt vejr, mountainbike -epos.


Enduras ikoniske, førende vandtætte herre cykeljakke til herre er blevet moderniseret for at sikre, at den fortsat opfylder kravene fra den stadigt voksende verden inden for mountainbike.! Herre MT500 vandtæt jakke bevarer alle de funktioner, der giver den universel appel, men tager et kvantespring fremad med forbedret pasform, styling og holdbarhed for at fortsætte sin regeringstid som den ubestridte dronning af mountainbikejakker..


MTB -funktion


Intet er overladt til tilfældighederne på dette produkt. Jakken indeholder stretchpaneler, hvor du har mest brug for det for at lette bevægelsen, mens rygsækskompatibel udluftning sikrer, at luftstrømmen rundt om kroppen ikke kompromitteres, når du bærer en pakke. Alle lynlåse er meget regn bestandige, og liftpas lommen i ærmet tilføjer jakkernes alsidighed.


ExoShell40DR ™


Stoffet i hjertet af den nye MT500 vandtætte kollektion kan prale af den samme kategori, der fører åndbarhed og vandtæt rating som standard ExoShell40, men med holdbarheden (DR) ringet op til at tackle det hårdeste bjergterræn. Et hårdt, holdbart ydre lag er lamineret med et blødt, højt transporterende indvendigt lag, der effektivt flytter fugt væk fra din hud og gennem den super fine fluorfrie membran, der er klemt i midten. Som med alle Enduras vandtætninger er ExoShell40DR ™ behandlet med en miljøvenlig PFC -fri DWR -behandling. Dette stof er også certificeret som værende fremstillet på en måde, der fjerner skadelige stoffer fra forsyningskæden; at sikre, at produkterne er sikre for forbrugere, arbejdere og miljøet.  • Ekstremt åndbart og holdbart ExoShell40DR 3-lags vandtæt stof i en fuldt sømtæt konstruktion

  • MadeKind 'stof certificeret som sikkert for dig og miljøet uden giftige PFC'er

  • Holdbare skuldre med silikone greb og ergonomisk placerede stretchpaneler

  • 3D justerbar hjelmhætte

  • Ventilation fra store underarms 2-vejs lynlåseventiler, der strækker sig ud på ryggen, kompatibel med rygsække

  • Forlommer fordoblet som ventilationsåbninger, skjult indvendig lomme og ærmeliftpaslomme

  • Vandafvisende lynlås foran med stormklap

  • Soft touch lycra indvendig manchet for ekstra komfort og beskyttelse