Endura MTB SingleTrack Vandtæt jakke ll - Paprika

På lager

Specialpris 839,25 kr

Pris: 1.119,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Hos Endura siger vi, at det er sjovere, når det regner, og det gælder bestemt, når man kører i vores SingleTrack-jakke. Med vejrbeskyttelse og stil til ethvert spor kan du være sikker på, at cykling med godt vejr hører fortiden til.


SingleTrack Jackens rene udseende kan være vildledende, men lad dig ikke narre. Dette er stadig en fuldblods ridejakke designet til at opfylde alle dine on og off cykelbehov. Dækket på hætte giver vejrbeskyttelse, når det er nødvendigt, og er pænt sikret med en fastgørelsesrem. En brystlomme er inkluderet til dine værdigenstande og to forreste håndlommer til alle dine opbevaringsbehov. Tilføj dette til to store pitventiler med lynlås og justerbare manchetter og forneden, og du har mere end en grund mere til at gå ud i regnen.


ExoShell20 ™


Med et ekstremt blødt, støjfrit ydre stof og et superfine denier trikot indvendigt lag, der ligger ind i den tynde PU-membran, overgår ExoShell20 ™ forventningerne om komfort og ydeevne. Den 10.000 mm vandtætte klassificering sikrer, at vand ikke kommer ind, og en bedste åndbarhed i klassen på 20.000 g / m2 / 24 timer holder dig tør indefra.