MERINO T SHIRT FUSION WOMAN C3

På lager

550,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Sammenlignet med traditionel uld er merino en blødere og finere fiber, som giver et klart overlegen tekstur i ulden. Den bløde silkelignede følelse sikrer, at du som har merinould tøjet på, vil opleve et “kredsefrit” fit. Selv hvis du har følsom hud.


Der er millioner af små luftlommer i merinould. Hver især indfanger de luft og lukker kropsvarmen inde i både kølige og ekstremt kolde vejrforhold. Merino regulerer naturligt din temperatur ved at absorbere og frigive fugt. Det betyder at merino holder dig varm når det koldt og køler dig ned når det er varmt.


Blødt og komfortabelt:


Merinould har en blød tekstur som er meget anderledes end den kradsende fornemmelse i traditionel uld. Derudover er det keratin som bliver fundet i merino er bevist kan hjælpe til at gøre din hud endnu blødere. Det gør merinould til et perfekte materiale til førstelags tøj.


Merinould har en naturlig anti-bakteriel beskyttelse, hvilket opbygger en beskyttelse mod grim lugt. Dermed kommer du ikke til at lugte grimt til aprés ski og merinould undertøj kan holde i dagevis uden at blive vasket.


Merino har en naturlig evne til at transportere fugt væk fra kroppen ved at tillade luften at ånde ind og ud. Dette betyder at merino tørrer lynhurtigt og fortsætter med at isolere og køle din krop.


 

Produktoplysninger

Blød og komfortabel Ultrafine 17.5 micron 100% merinould


TEC-mærket (Total Easy Care) - tåler maskinvask


Let (140 gram/m2) - sikrer stort temperaturmæssigt brugsområde


Materiale: Strikket: 100% merinould, ultrafine (TEC)


Materiale:


Strikket: 100% merinould, ultrafine (TEC)


Temperatur:


-20 til 20 grader