GLU-TECH HOT Løbetights Long - Dame

På lager

699,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

GLU-TECH HOT VINTERTIGHTS


Oplev den ultimative komfort, varme og støtte i vores GLU-TECH HOT vintertights.
Mød vinterversion af vores populære GLU-TECH tights. De indeholder stadig fantastiske funktioner som: vores innovative teknologisk hofteteknologi, bæredygtigt materiale i firevejsstræk og optimal svedtransport. Derudover er de produceret med et brushed materiale på indersiden, så du kan holde dig varm under de helt kolde træninger. Vi har selvfølgelig bevaret den elegante pasform, der løfter din performance til et højere niveau. Præster dit bedste, selv på de helt kolde ture.


Optimal varme til dine ben


Kulde har en nedkølende effekt på vævet i kroppen, så bl.a. muskler og sener bliver mere stive og nedsat fleksibilitet. Dette kan have en negativ indvirkning på vores evne til at bruge kroppen frit, og det vil vi ikke være med til. Derfor har vi konstrueret vores GLU-TECH HOT vintertights med et brushed materiale på indersiden, som har til formål at holde dig varm under træning i kolde temperaturer. Tighten er derudover designet med optimal svedtransport, så sveden ledes væk fra kroppen, og du mindsker risikoen for nedkøling. Præster dit bedste, selv på de helt kolde ture.


Innovativ teknologi til knæskader


Knæsmerter stammer ofte fra hoften grundet manglende styrke og stabilitet, der kan resultere i, at hoften bliver ustabil under træning. Ustabiliteten kan medføre smerter og skader i hofte, knæ og underben. 


Vores tight er udviklet med en verdenspatenteret elastik med det formål, at give dig en højere stabilitet og stærkere støtte. Støtten er vigtig for at mindske risiko for overbelastning i knæ og fod.