Hoka Carbon X 2 Herre - DivaBlue/Citrus

På lager

Specialpris 1.000,00 kr

Pris: 1.699,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

HOKA ONE ONE Carbon X 2 til mænd er neutrale racersko. HOKA ONE ONE Carbon X 2 er den perfekte konkurrencesko til at køre lange afstande ved høje hastigheder. Skoene er ikke kun egnede til afstande op til en maraton, men kan også bruges til ultraløb. Den originale Carbon X blev specielt udviklet til at slå verdensrekorden på 100 kilometer afstand. Disse sko kan slå et slag! Den anden version af modellen har gennemgået et par opdateringer. En slående tilføjelse findes i den højere hæltæller. Denne anatomiske hæltæller blusser væk fra Achilles og holder Achilles sener fri for irritation gennem gnidning.


Mesh-materialet er let i vægt og passer glat omkring fødderne. Den øverste har en smule mere struktur end den tidligere version og giver dermed også yderligere support. Materialet er åndbart og holder fødderne kølige. Kulstofpladen i disse konkurrencesko er monteret lidt længere væk fra foden og tættere på ydersålen. I disse anden udgaver er kulstofpladen monteret mellem PROFLY-mellemsålen og den gummierede EVA-ydersål. Denne plade giver en fleksibel og hurtig overgang fra hæl til tå og returnerer en masse energi. Sammensætningen af blødere og hårdere polstringsmateriale har også ændret sig lidt. Carbon X 2 har mere blødt skum end det første Carbon X gjorde. Takket være dette har Carbon X 2 en blødere vrist og mere polstret køreoplevelse uden at give afkald på lydhørhed.


Mellemsålen stikker lidt mere ud på bagsiden end den originale Carbon X. Dette fremspring sikrer en blød og glat hællanding. Er du mere en mellemfod eller forfodsløber? Bare rolig. Du vil ikke bemærke, at fremspringet er der. Meta-Rocker-geometrien føjer til en hurtig overgang af fødderne og til den eksplosive fornemmelse af Carbon X 2. Takket være den brede bund af skoene oplever du en stabil og tilgivende følelse, når du går hurtigt!