Hoka Clifton Edge - Dame

På lager

Specialpris 900,00 kr

Pris: 1.449,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

HOKA ONE ONE Clifton Edge til kvinder, er en neutrale løbesko. Denne nye model er en del af HOKAs GLIDE-kollektion. Løbeskoene i GLIDE-kollektionen tilbyder maksimal dæmpning og er så lette i vægt som muligt. Dette gør skoene ideelle til dine daglige løb. Air Mesh-oversiden lukker behageligt for fødderne. Det giver støtte og stabilitet, men er også meget åndbar takket være sin åbne struktur. Hælen er en ægte blikfang i denne model. Den smalle og høje hælfane former sig omkring akillessenerne for at sikre dig bevægelsesfrihed og støtte.


Det helt nye og et andet markant element i Clifton Edge, er den fremspringende hæl, og skoens brede bund. EVA mellemsålen er ganske bred, hvilket bliver meget tydeligt, når man ser ned til skoene. Denne brede sål giver dig en masse stabilitet, når du løber uden at korrigere fødderne. Dette sikrer dig en selvsikker fornemmelse.


Den ekstra lange hæl er også der af en selvfølgelig grund. Det hjælper med at dæmpe stød effektivt, når man lander over hælen. Dette reducerer påvirkningen på underbenene og knæene og gør skoene ideelle til løbere, der lander over deres hæle. Når du er en midt- eller forfoden lander, forhindrer dette fremspring ikke din overgang. Vægt på skoene gør skoene meget behagelige og gør dem også meget velegnede til daglig brug.


Skotype: Neutral


Vægt: ca. 204,1 Gramm


Offset: 5 mm