Hoka One One Carbon-X - Dame - White/BlueIce

På lager

1.699,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

HOKA ONE ONE Carbon X til kvinder er neutrale løbesko til konkurrence. Carbon X er en af Hokas nyeste modeller og er specielt designet til at bryde verdensrekorden på den 100 kilometer lange løb. De lette konkurrencesko er ideelle til at løbe hurtige tempoer og længere afstande.


Den lette overdel er lavet af et enkelt lag maskemateriale. Dette giver høj åndbarhed for at holde fødderne behagelige. Skoens tunge er lavet af Lycra-materiale, som forhindrer, at tungen glider ned i skoen, og som også giver ekstra stabilitet.


Carbon Fiber-pladen i fuld længde sammen med Meta-Rocker-geometrien sikrer en eksplosiv og hurtig fornemmelse, når du løber, næsten som om du bliver fremdrevet. Når du løber langsommere, har pladen en robust og stiv fornemmelse, men når du løber hurtigere tempo, skubber pladen dig frem ved at returnere en masse energi.


Den bredere PROFLYTM X ydersål tilbyder meget stabilitet og støtte. Et lag CM Betty Fly Foam, der sikrer komfortabel dæmpning, er monteret på toppen af carbonfiberpladen. Injiceret EVA-materiale under Carbon Fiber-pladen giver energi tilbage til dig og tilføjer skoets holdbarhed.


Skotype: Neutral


Vægt: ca. 241 Gram


Offset: 5 mm