Hoka One One Carbon X-SPE - White/BlueIce

På lager

Specialpris 1.400,00 kr

Pris: 1.899,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

HOKA ONE ONE Carbon X-SPE til mænd og kvinder er neutrale løbesko til konkurrence. Carbon X-SPE er en specialudgave af HOKAs meget succesrige Carbon X-model. X-SPE har en mere teknisk overdel end den normale Carbon X-sko. Den øverste del af X-SPE er lavet af et enkelt lag Polyester Mesh-materiale. Dette gør overdelen meget let i vægt, lidt stiv og semi-transparent. Det er meget åndbar og giver behagelig støtte til fødderne, når du løber hurtige tempoer. Skoens tunge er integreret med den øverste, en funktion, der ikke findes i den almindelige Carbon X. Den integrerede tunge forhindrer den i at glide ned i skoen og giver også en bootie-konstruktion. Dette betyder, at den øverste er lavet af en enkelt del.


Carbon Fiber-pladen over skoens fulde længde fungerer tæt sammen med Meta-Rocker-geometrien for at give dig en hurtig og eksplosiv følelse, når du løber. Det er næsten som om du bliver fremdrevet. Når man løber langsomt, er carbonpladen meget stiv, men når man fremskynder pladen, skubber man fødderne fremad ved at returnere en masse energi til dem.


Den bredere PROFLY X mellemsål giver meget stabilitet og støtte. Et lag CM Betty Fly Foam er tilføjet oven på Carbon Fiber-pladen for at give behagelig polstring. Et lag med indsprøjtet EVA-materiale er blevet tilsat under carbonfiberpladen. Dette materiale giver energi tilbage og tilføjer skoene en vis holdbarhed, på grund af hvilken du vil være i stand til at fortsætte længere. Disse lette konkurrence sko er ideelle til at løbe hurtige tempo på lange afstande.


 Skotype: Neutral


Vægt: ca. 241 Gram


Offset: 5 mm