Hoka One One Clifton 8 - Herre - LUNAR ROCK / NIMBUS CLOUD

På lager

1.300,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Hoka One One Clifton 8 Herre løbeskoen der kan lidt af det hele - eller måske rettere sagt meget af det hele. Du vil opleve optimal støddæmpning på de længere ture. kombinationen af det lette foam og har et relativ lave drop, gør at dit afsæt forbedres.


Den nye Clifton 8 er optimeret i et lettere og mere responsiv mellemsålmateriale end forgængeren.  Skoen er lavet i et åndbart mesh-materiale, som bidrager til at holde dine fødder ventilerede på din løbetur. Der er ændret lidt i forhold til den tidligere model, så skoen nu er endnu mere behagelig at have på foden.  Mellemsålen består af støttende og ikke mindst støddæmpende EVA-skum i hele skoens længde, som giver den en rigtig behagelig følelse at løbe i. Derudover er Hokas velkendte Meta-Rocker teknologi med til at give skoen en afrundet sålform, som supplerer din fodafvikling og hjælper med at drive dig frem.


Clifton 8 vejer i størrelse US 7 215 g og er opbygget med en rocker teknologi: Skoen har 27mm sål under hælen og 22mm under forfoden og har dermed et drop på 5mm.


Sammenholdt med den let afrundede hæl giver det et godt rul fra landing til afsæt og aflaster således både knæ og ankler.


Mellemsålen i EVA er super blød og behagelig og giver løberen en fantastisk støddæmpning som er utrolig fremragende til løb på hårdt underlag.