Hoka Rincon Herre Løbesko - MajolicaBlue/Lead

På lager

Specialpris 799,00 kr

Pris: 1.100,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Blød, let og enkel, er blot nogle af de adjektiver, der bruges til at beskrive den nye HOKA ONE ONE Rincon. Inspireret af glatte bølger fra den verdensberømte Rincon surfplads, vil løbere finde denne polstrede sko til at være en alsidig træningssko med fantastisk værdi. Rincon er bygget med en lille vægt, samt en forbløffende vægt til dæmpningsforhold og leverer et no-nonsense design med en unik fornemmelse. Uanset om du søger ultra letvægtsbeskyttelse til dine længere kilometer eller vil have noget lidt mere polstret på løbsdagen, er Rincon bygget til at skabe en fantastisk tur med masser af ydeevne.


ØVERST. Det tynde, åndbare net er næsten sømløst og tilbyder et ekstremt strømlinet design. Fit var også et stort problem, og det tilpasningsbare net skulle hjælpe med at passe til en lang række fodtyper, mens det stadig leverede et godt lås. Tungen er ikke længere papirtynd, og materialet er mere på linje med, hvad du ville forvente af en præstation løbesko i 2020.


Overdel med enkelt lag mesh giver åndbarhed uden tilsat vægt


Accentueret hæltrækflig for nem adgang


 Mellemsål: For at skabe en blød, polstret oplevelse, bruger Rincon HOKAs signaturkomprimering EVA mellemsål, der leverer en stor mængde beskyttelse til dine længere løbeture. Rincon har også en Meta-Rocker på et tidligt tidspunkt for at hjælpe med at skabe en jævn, hurtig overgang. EVA-mellemsål i fuld komprimering giver signatur HOKA ONE ONE-dæmpning. Revideret tidligstadie Meta-Rocker giver mulighed for en jævn quicke-acceleration


YDERSÅL: På ydersålen har Rincon et udsat mellemsål-design med gummisektioner strategisk placeret i forfoden og hælen. Dette udsatte design giver holdbarhed og trækkraft til at håndtere længere miles, samtidig med at det tilbyder et meget lettere design end en fuldlængde blæst gummi ydersål. HOKA har også implementeret et nyt flex-rille-system i forfoden til en lille smule flex, for yderligere at reducere vægten.


BUNDLINIE: For den løber, der søger den ultrabløde underfodsfølelse i en let og enkel løbesko, rammer Rincon max plet.