Hoka Speedgoat 5 - Herre - BLÅ KORAL / AFTENPRIMROSE

På lager

Specialpris 1.087,50 kr

Pris: 1.450,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

En arbejdshest designet til tekniske spor, Speedgoat vender tilbage som en ny sko fra ydersål til snørebånd. Dette spordyr er opdateret med Vibram® Megagrip med Traction Lug for opgraderet greb og bremsekraft på løs jord.


Hele 21 gram lettere, den meget mere gribende femte Speedgoat-udgave byder på mange forbedringer for at forbedre ydeevnen. Vægtreduktion kommer også af færre overlejringer – hvilket hjælper os med at arbejde hen imod et mere bæredygtigt produkt.


En dynamisk tekstilkomponent, der omslutter tåen og forfoden, giver enestående fleksibilitet og komfort under tå-off, såvel som imødekommende for potentiel fodsvulmning, en funktion set i Mafate Speed ​​3, Evo Mafate 2 og Evo Speedgoat.


Forfining af tungen tilføjer yderligere følelsen af ​​øget komfort til toppen af ​​foden, støder op til anklen, hvor friktion kan opstå.


Dens mellemsålssammensætning er endnu lettere end før og leverer HOKAs karakteristiske glatte løb uden at reducere stakhøjden. Dette kombineret med et dobbeltlags-jacquardnet sikrer, at vores nyeste trail-superstjerne inspirerer selvtilliden i ethvert terræn.


Vægt: 234 gram


Drop: 4mm


Dynamisk sandwich mesh


Lay Flad kvist tunge


Dobbelt jacquard-mesh med genbrugsindhold


Forlænget hæltræk


Genanvendt polyester snørebånd


Beskyttende tårand


Formstøbt EVA sockliner


CMEVA mellemsål


Sent stadium Meta-Rocker


Vibram® Megagrip med Traction Lug