Hummvee Short Herre Navy Blå

Ikke på lager

525,00 kr
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Historien bag Hummvee shorts
Et alsidigt MTB produkt der kan bruges til din mountainbike trail eller en gå tur i byen.  Den leveres komplet med en polstret liner kort dvs en pude, hvilket kan tages ud, hvis du bruger mountainbike shorten i andre sammenhænge. Forskellige farver og denne her er blå. 


Stoffer
MTB Shorten er lavet i et hårdt nylon mini-ripstop stof med en DWR finish for effektiv spraybeskyttelse. De kritiske sømme er også dobbeltnålede for ekstra holdbarhed.


Lommer
Der er ikke mindre end 6 lommer på denne korte MTB short: 2 bageste med Velcro® lommer, 2 sidelommer med lynlås og 2 mindre lårlommer til dine mønter og nøgler.


Holdbarhed
Testet og testet, denne korte Endura Hummvee short har overlevet mange cykler, og vi har arbejdet hårdt for at sikre, at MTB shortens holdbarhed ikke skuffer. Den indeholder hård nylon og er dobbeltstinget i kritiske områder, hvilket gør den næsten uforgængelig.


Clickfast ™ Aftagelig liner kort inkluderet
Dette produkt leveres komplet med en Endura Clickfast ™ aftagelig liner dvs en pude er med. Træk bare i dem, så er du klar til at rulle og få en behagelig trail run. Foringen er lavet med et letvægts stretchnet, elastisk linning og silikonegribende greb. Sædepuden er vores helt egen 200-pude, der giver behagelig komfort hele dagen. Og kan hurtigt klikkes ind og ud med Clickfast ™ fastgørelsessystem, der kan udskiftes med andre MTB cykelshorts i vores sortiment.


Fordele


  • Slidstærkt nylon mini-ripstop stof med DWR finish

  • PFC-fri, giftfri holdbar vandafvisende finish

  • Inkluderer Clickfast ™ aftagelig liner med pude i 200-serien

  • Åbninger ved låret med lynlås med meshindsatser

  • Håndlommer med lynlås, baglommer og store kortlommer bagpå

  • Sidepanel der er holdbart og sømløst

  • Elastisk linning bagpå og justerbart bælte