Inov8 Trail Talon 290 Dame Trailsko - Sort/Grøn

På lager

Specialpris 695,00 kr

Pris: 1.149,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Kvindernes TRAILTALON 290 er designet til lange miles på alle typer stier rundt omkring i verden. Denne opdatering til TRAILTALON serien giver den perfekte pasform, øget beskyttelse og uovertruffen komfort. Med næste generation af ADAPTERFIT-teknologi, der ser ud til at passe til skoens tilpasning, som foden svulmer på længere afstande. Den todelt POWERFLOW mellemsål giver øget stødabsorption og energiudbytte.


Multi-directional 4 mm dybe studs, hver med et bredt kontaktområde, giver aggressivt greb, fremragende stabilitet og hurtig frigivelse af eventuelle affald. Brug af tre klæbende gummiforbindelser på ydersålen øger grebet og holdbarheden. Den hårdeste, mest holdbare gummi er på hælen, med et medium gummi i midten for øget trækkraft og en blødere gummi på kanterne for greb og sikkerhed med hvert skridt.


Bygget omkring fodens naturlige anatomi tilpasser næste generations ADAPTERFIT-metervarning til den naturlige bevægelse og hævelse af foden på længere løbeture.


En ny gummistøtfanger beskytter tæerne mod skarpe sten og sten, mens en gusseted tunge forhindrer snavs i at komme ind i skoen. Det nye lette, åndbare øvre materiale hjælper med at give en bedre pasform og følelse end den foregående model.


Bliv beskyttet II: Påhængskroge på skoen giver et sikrere fastgørelsessystem, der giver dig mulighed for at vedhæfte en ALL TERRAIN GAITER til skoen.

Produktoplysninger

Drop  8mm 


Footbed  6mm POWER FOOTBED 


Lug Depth  4mm 


Midsole  TWO PIECE POWERFLOW 


Midsole Stack  19mm / 11mm 


Shank  DFB 


Sole Compound  TRI-C STICKY 


Product Weight  290g / 10.15oz