Inov8 TrailRoc 270 - Dame - Coral/Black-36

På lager

Specialpris 695,00 kr

Pris: 1.249,00 kr

 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

TRAILROC-trailets løbevifte har gennemgået et komplet redesign og er nu tilbage med et slag i denne sæson. Den lette model af TRAILROC ™ serien, TRAILROC 270's kvindernes løbesko er perfekt til hurtig løbe over hårde og stenrige stier. Mere beskyttelse, mere support, mere komfort, større energiudbytte og bedre greb. Den nye TRAILROC 270 & 285 er nu bedre rustet til at håndtere alle hårdpakkede stier rundt om i verden, uanset hvor stenig det er. Højeste greb og underfod beskyttelse, med en polstret mellemsål og letvægts øvre kombination til at levere den ultimative sko til at køre i fart over hårde og stenrige stier.


Overlegen greb som aldrig før:


Ydersålen er fyldt med små pinde, der skærer gennem alt terræn og grebfast til det hårde spor nedenunder.


Stifterne er anbragt i et mønster, der sikrer, at der ikke opstår snavs mellem træerne. De mange studs hjælper også med at fjerne nedtryk, når en løberfod lander på sporet.


Allround beskyttelse:


Næste generation Dynamic Fascia Band rockplade leverer den ultimative beskyttelse i underfoden, så en løber ikke føler smerte fra skarpe sten. Bandet bøjes også med fodens naturlige løbegang og leverer et spark af energi med hvert skridt.


En super-robust ekstern tåhætte beskytter tæerne mod sten og andet snavs, der ved et uheld kan sparkes eller trippes over, når de kører på sporet.

Produktoplysninger

Drop:  4mm 


Footbed: 6mm POWER FOOTBED 


Lug Depth: 4mm 


Midsole: POWER FLOW+ 


Midsole Stack: Heel 10mm / Forefoot 6mm 


Shank:  5th Generation META-PLATE® 


Sole Compound:  TRI-C STICKY 


Product Weight: 270g / 9.5oz