Inov8 TRAILROC 285 Trailsko - Herre. Sort/Orange.

På lager

Specialpris 695,00 kr

Pris: 1.200,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

TRAILROC-trailets løbevifte har gennemgået et komplet redesign og er nu tilbage med et slag i denne sæson. TRAILROC 285 giver dig mere beskyttelse, mere support, mere komfort, større energiudbytte og bedre greb. Denne løbesko er nu bedre rustet til at håndtere alle hårdpakkede stier rundt om i verden. TRAILROC 285 er perfekt til at løbe lange miles, og giver mere beskyttelse, støtte og komfort over hårde og stenrige stier. Højeste greb og all-over beskyttelse kombineret med øget hæl støtte, en polstret mellemsål og holdbar øvre, levere den ultimative sko til træning på hårde og stenrige stier. Fås i sort og orange.


Overlegen greb:


Ydersålen er fyldt med små pinde, der skærer sig igennem alt terræn og grebfast til det hårde spor nedenunder. Brug af tre klæbende gummiforbindelser øger grebet og holdbarheden. Den hårdeste, mest holdbare gummi er på hælen, med et blødere gummi i midten for øget trækkraft og et medium gummi på kanterne for greb og sikkerhed med hver fodstrike.


Bliv beskyttet:


5 generation META-PLATE er en stenplade, der giver den ultimative beskyttelse under fødderne, så en løber ikke føler smerte fra skarpe sten. Bunden bøjes også med fodens naturlige løbgang og leverer et spark af energi med hvert skridt. Bliv beskyttet II: Super-robust Ekstern Toe Cap beskytter tæerne mod sten og andet snavs, der ved et uheld kan sparkes eller trippes over, når du løber på sporet.

Produktoplysninger

Neutral løbesko


Drop: 8mm 


Footbed: 6mm POWER FOOTBED 


Lug Depth: 4mm 


Midsole: POWERFLOW+ 


Midsole Stack: Heel 16mm / Forefoot 8mm 


Shank: 5th Gen META-PLATE 


Sole Compound: TRI-C STICKY 


Product Weight: 285g / 10oz