LiiteGuard Glu-Tech Infinity Tights - Dame

På lager

Specialpris 594,15 kr

Pris: 699,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

GLU-TECH INFINITY


Løb som du aldrig har løbet før. Vores innovative Glu-Tech Infinity tights sætter rammerne for de ultimative løbetights, der løfter din præstation til et højere niveau.


Disse tights er fremstillet med gradueret kompression, og en pasform der sikrer eksemplarisk komfort og øget bevægelighed, så du kan mærke følelsen af den ideelle løbetur hver gang.


Innovativ teknologi til knæskader


Knæsmerter stammer ofte fra hoften grundet manglende styrke og stabilitet, hvilket kan resultere i, at hoften bliver instabil når man løber eller træner. Dette kan medføre smerter og skader i både hofte, knæ og underben.


Tighten har en verdenspatenteret elastik, som er udviklet med det formål, at give en bedre stabilitet og støtte.


En god stabilitet omkring hoften er vigtig, hvis man ønsker at mindske risikoen for overbelastning i knæ og fod.


Bæredygtighed


Tighten er produceret i et bæredygtigt OEKO-TEX certificeret materiale, og består af hele 75% genanvendt plastik udvundet fra havet. Materialet er ekstra holdbart, og er ekstremt modstandsdygtig overfor slid. Herudover har vi indgået et samarbejde med nonprofit organisationen OneTreePlanted, hvis mission er at skabe et sundere klima og give tilbage til naturen. Dette betyder, at for hvert et par tights der bliver solgt, bliver der plantet et træ i udsatte skovområder.


Øget fokus på hoftestabilitet


Hvis dine muskler omkring hoften, især gluteus medius, er svage, vil det påvirke din evne til at stabilisere hoften, hvilket giver en uhensigtsmæssig belastning på muskler, sener og led i hele benet fra hofte til fod.


Liiteguards GLU-TECH tights har en verdenspatenteret elastik, som sidder på dine baldemuskler og giver et konstant tryk, for at yde en mekanisk stabilitet til din hofte, men også for at facilitere muskelaktivitet, så du bedre kan aktivere og brug dine baldemuskler.


Kompression


Kun i GLU-TECH INFINITY er der ægte sportskompression, hvilket hjælper din krop med at have et optimalt blodflow, og dermed maksimal performance.


Optimal svedtransport


Den fugtighed som sved efterlader i tøj kan være til gene og blandt andet virke nedkølende ved træning i koldere temperaturer. Det er derfor vigtigt at sveden hurtigst muligt kan komme væk fra huden, og at ens træningstøj er designet til at lede sveden til yderlaget af tøjet for at det hurtigere kan fordampe, så du kan undgå underafkøling.


Lommer


Vi har designet to diskrete lommer, hvis formål er at holde mobilen, nøgler, gel og lignende, uden at du taber det undervejs. Lommen har en ekstra tæthed i toppen, for at sikre indholdet.


Grip


Kun i GLU-TECH INFINITY får du en free cut grip kant, så du kan være sikker på, at dine tights hele tiden sidder hvor du vil have dem.


Sublim komfort


Stoffet i GLU-TECH er udviklet med firvejsstræk, hvilket betyder en tætsiddende og komfortabel tight, der ikke er besværlig at komme i. Dertil bruges flade syninger hele vejen igennem, samt en fleecepude i skridtet, som gør det behageligt at løbe uden undertøj.


Bæredygtighed


OEKO-TEX Certificeret stof, hvoraf hele 75% er blevet produceret af genanvendeligt plastik, som er udvundet fra havet. Udover at genanvende plastikmaterialer, har vi valgt et ekstra holdbart materiale, som er ekstremt modstandsdygtigt overfor slid. Dette forlænger levetiden af vores produkt, da vi ikke ønsker at opfordre til overforbrug.