LiiteGuard Glu-Tech Long Tights - Dame

På lager

Specialpris 509,15 kr

Pris: 599,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

GLU-TECH LONG


Oplev den ultimative komfort og ny teknologisk hoftestøtte i vores Glu-Tech Long tights. Vores tights er produceret i et bæredygtigt materiale og er stilfulde med en elegant pasform, der løfter din performance til et højere niveau. De er ideelle til løb og fitness, og er fremstillet i et ekstra svedtransporterende materiale der bidrager til, at du kan præstere dit bedste - hver gang.


Innovativ teknologi til knæskader


Knæsmerter stammer ofte fra hoften grundet manglende styrke og stabilitet, hvilket kan resultere i, at hoften bliver instabil når man løber eller træner. Dette kan medføre smerter og skader i både hofte, knæ og underben.


Tighten har en verdenspatenteret elastik, som er udviklet med det formål, at give en bedre stabilitet og støtte.


En god stabilitet omkring hoften er vigtig, hvis man ønsker at mindske risikoen for overbelastning i knæ og fod.


Vil du vide mere om teknologien bag, så læs mere under "beskrivelse"


Bæredygtighed


Tighten er produceret i et bæredygtigt OEKO-TEX certificeret materiale, og består af hele 75% genanvendt plastik udvundet fra havet. Materialet er ekstra holdbart, og er ekstremt modstandsdygtig overfor slid. Herudover har vi indgået et samarbejde med nonprofit organisationen OneTreePlanted, hvis mission er at skabe et sundere klima og give tilbage til naturen. Dette betyder, at for hvert et par tights der bliver solgt, bliver der plantet et træ i udsatte skovområder.


Kompromisløst funktionalitet


GLU-TECH har ét formål, og det er at hjælpe dig med de ekstra procenter.


Øget fokus på hoftestabilitet


Hvis dine muskler omkring hoften, især gluteus medius, er svage, vil det påvirke din evne til at stabilisere hoften, hvilket giver en uhensigtsmæssig belastning på muskler, sener og led i hele benet fra hofte til fod.


Liiteguards GLU-TECH tights har en verdenspatenteret elastik, som sidder på dine baldemuskler og giver et konstant tryk, for at yde en mekanisk stabilitet til din hofte, men også for at facilitere muskelaktivitet, så du bedre kan aktivere og brug dine baldemuskler.


Optimal svedtransport


Den fugtighed som sved efterlader i tøjet kan være til gene og blandt andet virke nedkølende ved træning i koldere temperaturer. Det er derfor vigtigt at sveden hurtigst muligt kan komme væk fra huden, og at ens træningstøj er designet til at lede sveden til yderlaget af tøjet for at det hurtigere kan fordampe, så du kan undgå underafkøling.


Lommer


Vi har designet to diskrete lommer, hvis formål er at holde mobilen, nøgler, gel og lignende, uden at du taber det undervejs. Lommen har en ekstra tæthed i toppen, for at sikre indholdet.