Liiteguard RE-Liite T-shirt - Sort - Kvinde

På lager

Specialpris 279,20 kr

Pris: 349,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Vi præsterer bedst når vi ikke har det for varmt. Når pulsen og kropstemperaturen stiger, vil svedproduktionen gå i gang for at afkøle kroppen - men kan du ikke komme af med sveden vil du begynde at få det endnu varmere og en høj puls giver større risiko for træthed og i værste tilfælde dehydrering. Derudover bruger din krop meget energi på at forsøge at afkøle med sved, som vi, i stedet, hjælper dig med at bruge til din præstation!


Til dette har vi valgt at lave vores t-shirt i et COOLMAX materiale som har en uovertruffen evne til at svedtransportere uden brug af tilsatte kemikalier. Dette giver t-shirten en livslang evne til at lede sveden væk fra din hud.


Derudover har vi konstrueret et mesh panel på din ryg uden generende syninger, så du kan få glæden af maksimal ventilation.


 En ulempe ved at svede er, at når man står stille, kan man hurtigt komme til at fryse. Her kommer vores helt nye metervarer dig til undsætning, da den er ekstremt hurtigtørrende, og du slipper for at skifte til en anden t-shirt i pausen.


Vi bestræber os altid på at finde nye materialer som både er ekstremt holdbare og er genanvendelige, det betyder nemlig meget for os at nedsætte overforbrug. Derfor får du en overdel der er lavet i 100% genanvendeligt polyester.


Udover fokuset på genanvendelighed, er vi også klar over, at noget af det mest belastende for miljøet vores behov for at vaske tøj ofte. Her vil du opleve, at du ved at hænge t-shirten på en bøjle og hænge den udenfor, kan få betydeligt mere levetid ud af din t-shirt, før den behøver vaskes igen.


Sidst men ikke mindst, så vil den svedtransporterende og hurtigttørrende evne ikke udløbe, da disse egenskaber er udviklet i materialet, i stedet for gennem kemiske behandlinger.


 100% Recycled polyester


- ECO-COOLMAX materiale


- Seamless meshovergang


- Let og åndbart materiale


- Uovertruffet svedtransport


- ekstremt hurtigtørrende


- Carbon reflekser