LiiteGuard Short-Grip Løbestrømpe - Sort

På lager

149,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

SHORT-GRIP STRØMPE


SKRIDSIKKER SÅL


Den skridsikre sål har en punktvis silikone belægning, som strækker sig fra forfod og op til bagsiden af hælen. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i skoen, som gør at du står bedre fast i dine løbesko, hvilket giver en bedre kontakt til sko og underlag.


Silikonebelægning kombineret med de særlige svedtransporterende egenskaber i det svedtransporterende materiale, gør at din risiko for vabler reduceres markant. Derudover betyder det forbedrede fæste i skoen, at risikoen for blå negl reduceres.


SVEDTRANSPORTERENDE MATERIALE


Liiteguards Short-Grip strømpe er fremstillet i et svedtransporterende materiale, som udover en sublim komfort også sikrer en optimal svedtransport. Materialet svedtransporterer 4 gange så meget som almindelig bomuld, og har desuden den fordel, at strømpen kan tørretumbles efter vask, uden at de særlige egenskaber i materialet forringes.


ØGET ÅNDBARHED PÅ VRIST


Udover det svedtransporterende materiale har vi også i strømpen også udviklet et nyt mesh-system. Den øgede åndbarhed der kommer med denne nye mesh, er også med til at nedsætte risikoen for vabler, da disse opstår af gnidninger mod huden, der kan fremprovokeres af svedholdigt materiale.


FORSTÆRKEDE KAPPER


Både tå- og hælkapper er lavet i et separat materiale. Dette hjælper til at undgå, at tæerne bliver klemt sammen og gnider op af hinanden under aktivitet. Samt forebygge slid i disse ekstra udsatte områder.


ANATOMISK DESIGN


Strømpen er designet til at følge formen af foden med et ekstra stramhed for oven, for at den ikke glider ned. Samt at nedsætte risikoen for at grus og lignende forstyrre dit løb ved at komme ind i strømpen