Trail Løbesko Dame

Hvorfor investerer i en trail løbesko?

Trail løbesko er designet til bedre trækkraft, når du er på vej end dine løbesko.

De forskellige sko brands forbedrer grebet på et par forskellige måder. Nogle trail løbesko bruger klæbrig gummi til at forbedre dit greb om sten, våde træstammer og anden overflade, mens andre sko bruger forskellige slidbanemønstre for at holde dig på dine fødder. Mange trail løbesko har dog dybere gummiknopper på ydersålen for at grave i blødt snavs og mudder. Ligegyldigt hvilken type trækkraft skoen har, gør trail løbesko det nemmere at navigere rundt og hjælper dig med at føle dig mere sikker, end du ville gjort i et par løbesko. Sten og rødder kan forårsage kaos på dine fødder og ødelægge dine sko, så trail løbesko inkluderer beskyttende overlays i den øvre, for at forhindre stød og reducere sandsynligheden for revner.

Visse trail løbesko indeholder også en plade, som er et tyndt stykke plast eller kulfiber, der er klemt inde i mellemsålen for at blokere skarpe klipper fra at trænge ind i bunden af ​​skoen. Hvis dine lokale stier er stenede, kan du overveje at bære sko med denne funktion.

Hvornår du IKKE skal bruge trail løbesko

Forsøg at undgå trail løbesko, når du løber på menneskeskabte overflader, som beton eller asfalt. Det slibende fortov kan nedbryde gummiknopper på skoens ydersål, hvilket kan kompromittere dit greb, når du skifter tilbage til off-road. for at finde solid fod, skal du sandsynligvis løbe i trail løbesko.  

Trail Løbesko Dame
5 vare(r)
Udsalg
HokaTrailSpeedgoat3SeaportMedievalBlueDame-20

Specialpris 750,00 kr

Pris: 1.449,00 kr

Udsalg
HokaSpeedgoat4DameProvincialBlueLuminaryGreen-20

Specialpris 850,00 kr

Pris: 1.449,00 kr

HokaDameChallengerLowGoreTexVandresko-20
1.399,00 kr
Udsalg
HokaDameTorrentTraillbeskoBlackIrisCascade-20

Specialpris 850,00 kr

Pris: 1.149,00 kr

HokaOneOneOraRecoverySlideDamer-20
399,00 kr
5 vare(r)