LiiteGuard Løbestrømper

LiiteGuard Løbestrømper
6 vare(r)
LiiteGuardShinTechLbestrmpeHvid-20
399,00 kr
LiiteGuardShinTechLbestrmpeSort-20
399,00 kr
LiiteGuardShortGripLbestrmpeHvid-20
149,00 kr
LiiteGuardShortGripLbestrmpeSort-20
149,00 kr
LiiteGuardProTechLbestrmperHvid-20
249,00 kr
LiiteGuardProtechLbestrmpeSort-20
249,00 kr
6 vare(r)

Kompressionsstrømper fra Liiteguard

Med kompressionsstrømper fra Liiteguard, har Liiteguard valget at gøre det nemt for dig, når du skal vælge sportsudstyr, der kan gøre en markant forskel for dig og din sportspræstation. Liiteguard har nemlig udviklet deres egene kompressionsstrømper med fokus på at give dig oplevelsen af frihed og evnen til at give de ekstra procenter - uanset hvilken sportsgren du dyrker. Liiteguard har brugt de sidste mange år på at udvikle de mest ultimative kompressionsstrømper, der uden sammenligning giver dig den komfort du behøver - hver gang. Når Litteguard begynder deres produktudvikling, dykker de ned i allerede brugte metoder samt tests og resultater af andre produkter på markedet. Ved at undersøge eksisterende kompressionsstrømper sikrer Liiteguard, at de gennem innovative metoder kan udvikle nye løsninger, der uden sammenligning giver dig de allerbedste forudsætninger for at nå længere end du gjorde i går.

8 grunde til at vælge løbestrømper fra Liiteguard.

-Gradueret kompression, der sikrer et optimalt blodflow

-Anatomisk pasform designet til at følge fodens form

-Ankelbeskyttelse, der øger blodcirkulationen i området omkring anklen

-Akillessenekompression, der afhjælper smerter i akillessenen under og efter motion

-Skridsikker sål som sikrer, at du står bedre fast i skoen

-Svedtransporterende materiale, der sikrer optimal svedtransport

-Sensorisk feedback, der hjælper hjernen med at registrere kroppens bevægelser og påvirker din stabilitet inden og under vrid

-Mekanisk støtte der forebygger ankelskader

-Tåler tørretumbler

Liiteguards løbestrømper bygger på innovation, der hver dag viser vores kunder, at livet er for kort til at nøjes med det næstbedste. Med fagfolk og topatleter undersøger Liiteguard grundigt hvilke problematikker, der oftest spænder ben for sportsudøvere uanset hvilket niveau, de befinder sig på. Liiteguard tror på, at de har udviklet kompressionsstrømper, der tager højde for at støtte og stabilisere de helt rigtige steder, så du bekymringsfrit kan arbejde for at nå dine mål. Derfor er Liiteguard kompressionsstrømper udviklet med komplekse teknologier, men som samtidig sikrer dig en simpel løsning. Alt du skal koncentrere dig om, er altså om din træning.