Silverskin Baselayer

Hver beklædningsgenstand er blød, sømfri og sidder tæt mod huden for at transportere sved væk og holde dig tør. Og test har vist, at vores tøj afleder mere fugt - og tørrer tre gange hurtigere - end standard baselag.

Vi laver hver kollektion med hule sølvfibergarner i forskellige størrelser, der fanger og spreder varmen efter behov. Sølvet booster din krops naturlige termoreguleringssystem, leder varme, spreder sved og regulerer din temperatur.

Den kollektion, der passer til dig, afhænger af hvornår, hvor og hvordan du træner. Den omgivende temperatur, intensiteten af ​​din aktivitet – og hvor mange lag du foretrækker at have på – gør alt sammen en forskel.

Vores tøj svarer til din krops behov takket være et innovativt termo buffersystem. Når du varmer op og sveder, spreder stoffet hurtigt varmen og fordamper sved for at holde dig kølig og tør. Når din krop er kold, reducerer materialet eksponeringen for udendørs temperaturer for at holde dig varm.

Det rene sølv kombineret med den specielle konstruktion af vores stof holder din kropstemperatur stabil - under varme eller kolde forhold. Tøjets ledende egenskaber fordeler varme og stabiliserer din temperatur under fysisk aktivitet. Vores termiske design hjælper med at minimere risikoen for muskelskader forårsaget af pludselige temperaturændringer.

Silverskin Baselayer
14 vare(r)
14 vare(r)

Basislaget fungerer som en 'anden hud', og dens opgave er at holde dig tør og stabilisere din kernetemperatur i både varme og kolde forhold. Det virker ved at regulere din kropstemperatur på to måder: 1. Fjerner sved for at holde dig tør 2. Bevarelse af kroppens naturlige varme

Basislaget trækker sved væk fra din hud og skubber fugt uden for tøjet for at holde dig tør. Når du varmer op, spreder basislaget varme for at holde dig godt tilpas.

I modsætning til standard baselag booster vores tøj din krops naturlige termoreguleringssystem ved hjælp af sølvs ledende egenskaber. Vores bløde og sømfrie lag sidder tæt mod huden for at hjælpe med at lede sveden væk for at holde dig tør og veltilpas.

Faktisk er alle vores lag svedtransporterende og hurtigtørrende - og test har vist, at vores lag suger mere fugt og tørrer 3 gange hurtigere end standard baselag. Hvert lag har forbedret sølvfibergarn, som hjælper med at distribuere varme for at holde din temperatur konstant under varme og kolde forhold.

Og bonussen? De samme sølvegenskaber bekæmper også bakterier og modvirker dårlige lugte.

KAN JEG BÆRE ET BASELAG OM SOMMEREN? Ja! Basislag er ikke kun til træning i koldt vejr. Vores Stay Fresh-kollektion leder sveden væk og skubber varmen uden for tøjet for at sikre, at du forbliver tør og komfortabel, når du træner i varme omgivelser.