Michael Phelps K180 Clear Lens White/Baia LADIES

På lager

148,00 kr
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Lille brille - stort udsyn. K180's asymmetriske og anatomiske design giver en naturlig vandtæt pasform med integrerede buede linser til et bredt synsfelt i en lav profilbrille. De bløde pakninger og justerbare næsebro sikrer ultimativ komfort.  • Konstrueret med Exo-Core ™ teknologi, der kombinerer to materialer for maksimal ydeevne

  • Ultra soft Softeril® pakning giver maksimal komfort og en sikker forsegling der giver optimal vandtæthed

  • Semi-rigid exoskeleton maksimerer strukturstyrken og stabiliteten af brillen

  • 180-graders panoramaudsyn

  • Anatomisk linseform til vandtæt pasform

  • Krummet linse og integreret strop forbedrer hydrodynamikken

  • Let justerbar hovedrem

  • 100% UV beskyttelse

  • 3 udskiftelige næsebroer

  • FINA godkendt

Produktoplysninger

Information om MP-mærket


Michael Phelps og Bob Bowman er uden tvivl nogle af de mest erfarne indenfor svømmetræning og konkurrencer på de højeste niveauer af elite svømning. Sammen har de besluttet, at de ønsker at videregive deres ekspertise til andre svømmere og startede derfor et samarbejdede med Aqua Sphere, som er en af de førende svømningsudstyrsproducent til fitness, svømning og triathlon. Herefter blev MP Michael Phelps-mærket født.


MICHAEL PHELPS


Michael Phelps har vundet 28 karrieremedaljer, heriblandt 23 guldmedajler. Han konkurrerede i sine første olympiske lege i Sydney da han var bare 15 år gammel og efter at have konkurreret i hans 5. Olympiske Lege i Rio de Janerio Games i august 2016, trak han sig fra professionel svømning. I løbet af sin konkurrencemæssige karriere slog Michael Phelps mange verdensrekorder og vandt mange guldmedaljer på FINA World Championships. I 2008 lancerede Michael, Michael Phelps Foundation, som er en nonprofit organisation med fokus på at dyrke svømmesport og fremme et sundt og aktivt liv.


BOB BOWMAN


Bob Bowman var Michael Phelps træner i mange år og er den nuværende leder af Arizona Devil's Sun Devils' svømmehold. Bob har været hædret af the USA Swimming Coach of the Year 6 gange og modtaget the USA Swimming Foundation’s Golden Goggle Award 4 gange, samt var USA Swimming Developmental Coach of the Year i 2002.


MP´S MISSION


MP-mærket skaber innovative og teknologisk avancerede præstationsforbedrende svømmeprodukter, der udvikles ud fra det ultimative ønske om at forbedre svømmersporten. Ved at inkorporere den unikke indsigt og den ekstraordinære ægte erfaringsoplevelse, som Michael og Bob tilbyder, tilbyder MP-produkterne revolutionerende funktioner, der hjælper konkurrencedygtige svømmere til at nå deres højeste ydeevne.


MP Svømmebriller


MP svømmebriller har patenteret, buet linse teknologi, der giver perfekt klarhed og 180 graders synsfelt, så du kan holde øje med konkurrenterne i de andre baner uden at skulle vende dit hoved - et problem, der frustrerede Michael og Bob med andre svømmebriller. Uanset om det er en træningsdag eller en racedag, giver det lavprofile og hydrodynamiske design af MP-svømmebrillerne en strømlinet pasform, der optimer din svømning.