Michael Phelps Xceed Mirror Yellow/Black

På lager

Specialpris 296,80 kr

Pris: 371,00 kr

 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

XCEED-konkurrencebrillen kombinerer patenteret buet linse-teknologi og et hydrodynamisk lavprofildesign egnet til at give svømmere en konkurrencemæssig fordel i perfekt klarhed. XCEED Mirror er yderligere forbedret med en solbeskyttende sølv spejlbelægning.


"XCEED svømmebrillerne er de bedste briller jeg nogensinde har brugt - de er super komfortable og et vanvittigt godt udsyn. Evnen til at se så klart med utrolig klart syn gør det muligt for mig at se muren og andre svømmere under vandet i modsætning til nogensinde før. "
-Citat fra Michael Phelps • Patenteret buet linse til udvidet synsfelt gør det muligt for svømmeren at se muren og konkurrenterne uden at ændre hovedposition

 • Sølv Spejlcoating for at forbedre sollysbeskyttelsen

 • Konstrueret med Exo-Core teknologi, der kombinerer to materialer for maksimal ydelse

 • Komprimeret mikro-pakning lavet af ultratynde Softeril giver en sikker forsegling 

 • Semi-rigid exoskeleton maksimerer strukturstyrken og stabiliteten af svømmebrillen

 • Hydrodynamisk, lavprofileret hovedspænde til hurtige justeringer

 • Højkvalitets, lavprofilet silikonebånd med tekstureret grebseffekt

 • Anti-fog behandlede Polycarbonate linser

 • Ergonomisk og udskiftelig næse bro til en brugbar og behagelig pasform

 • Designet og fremstillet i Italien

 • FINA godkendt

Produktoplysninger

Information om MP-mærket


Michael Phelps og Bob Bowman er uden tvivl nogle af de mest erfarne indenfor svømmetræning og konkurrencer på de højeste niveauer af elite svømning. Sammen har de besluttet, at de ønsker at videregive deres ekspertise til andre svømmere og startede derfor et samarbejdede med Aqua Sphere, som er en af de førende svømningsudstyrsproducent til fitness, svømning og triathlon. Herefter blev MP Michael Phelps-mærket født.


MICHAEL PHELPS


Michael Phelps har vundet 28 karrieremedaljer, heriblandt 23 guldmedajler. Han konkurrerede i sine første olympiske lege i Sydney da han var bare 15 år gammel og efter at have konkurreret i hans 5. Olympiske Lege i Rio de Janerio Games i august 2016, trak han sig fra professionel svømning. I løbet af sin konkurrencemæssige karriere slog Michael Phelps mange verdensrekorder og vandt mange guldmedaljer på FINA World Championships. I 2008 lancerede Michael, Michael Phelps Foundation, som er en nonprofit organisation med fokus på at dyrke svømmesport og fremme et sundt og aktivt liv.


BOB BOWMAN


Bob Bowman var Michael Phelps træner i mange år og er den nuværende leder af Arizona Devil's Sun Devils' svømmehold. Bob har været hædret af the USA Swimming Coach of the Year 6 gange og modtaget the USA Swimming Foundation’s Golden Goggle Award 4 gange, samt var USA Swimming Developmental Coach of the Year i 2002.


MP´S MISSION


MP-mærket skaber innovative og teknologisk avancerede præstationsforbedrende svømmeprodukter, der udvikles ud fra det ultimative ønske om at forbedre svømmersporten. Ved at inkorporere den unikke indsigt og den ekstraordinære ægte erfaringsoplevelse, som Michael og Bob tilbyder, tilbyder MP-produkterne revolutionerende funktioner, der hjælper konkurrencedygtige svømmere til at nå deres højeste ydeevne.


MP Svømmebriller


MP svømmebriller har patenteret, buet linse teknologi, der giver perfekt klarhed og 180 graders synsfelt, så du kan holde øje med konkurrenterne i de andre baner uden at skulle vende dit hoved - et problem, der frustrerede Michael og Bob med andre svømmebriller. Uanset om det er en træningsdag eller en racedag, giver det lavprofile og hydrodynamiske design af MP-svømmebrillerne en strømlinet pasform, der optimer din svømning.