Openwater Squad våddragten - Barn

På lager

Specialpris 1.119,00 kr

Pris: 1.399,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Openwater Squad våddragten til børn tilbyder høj synlighed for åbent vands sikkerhed med lyse neon orange ærmer. Der er ingen måde, dine børn ikke skiller sig ud i det åbne vand! Fuld 1,5-2,5 mm Yamamoto neopren dækning giver stor bevægelsesfrihed i vandet. Så hvis du leder efter en højsynsløsning, så dine børn trygt kan nyde det åbne vand og komme derud med dig i havet, så er Openwater Squad, hvad du har brug for! Orca Openwater Squad. Erobre de syv have med stor synlighed!


Leveringstid: 2-5 dage. 


Komfort
Dragtens mønster giver bedre komfort og giver med sine højelasticitetsmaterialer mulighed for svømning uden begrænsninger. Derudover gør det ærmeløse og korte design, at dragten nemt kan tages på og tages af.


Synlighed
De orange paneler med høj synlighed gør dig let genkendelig, mens du svømmer selv på lang afstand, både på overskyede og solrige dage.


Fleksibilitet
For mere fleksibilitet i alle faser af svømmeslaget bruges Yamamoto 39 neopren sammen med 2 mm Infinityskin high-end foring. Dette materiale har høj elasticitet, der gør det muligt at bruge det i forskellige områder af mellemklasse våddragter. Dette materiale kræver mellem 45 % og 35 % mindre kraft at strække end konventionel neopren.