ORCA 3.8 Enduro Våddragt men

På lager

Specialpris 2.900,00 kr

Pris: 3.900,00 kr

 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

ORCA 3.8 hæver igen standarten med dets Exo-Cell Opdrift System. ORCA 3.8 bruger en kombination af Exo-cellesystem og Aerodome til opnåelse af den optimale svømmeposition. Denne kombination udnytter opdriften for hvert materiale til at hjælpe dig med at opnå balance og reducere træk. Din torso og ben løftes højere i vandet hvilket optimerer svømmepositionen - hvilket igen forbedrer din svømmeydeevne.

Produktoplysninger

Designet til svømning af længere afstande eller for svømmere, der vil drage fordel fra en forbedret torso og benposition i vandet. Fleksibilitet af ORCA 3.8 er også blevet forstærket med indførelsen af 1,5-2 mm 40 cell neopren panel på arm og underarm områder. De high-stretch limninger giver stor bevægelses frihed, komfort og hurtig overgange, mens exo-Cell paneler er foret med en vandtæt QR trøje for at forhindre vand ind. ORCA 3.8 anvender det nye Infinity Skin - en meget fleksibel foring, der bringer endnu mere flexilibility til præmien 40 cell Yamamoto neopren.
ORCA 3.8 er fyldt med nye materialer samt masser af ny teknologi.

ORCA 3.8 henvender sig til den seriøse og kvalitets bevidste triatlet der gerne vil prøve kræfter med de lidt længere svømmedistancer.

ORCA 3.8 er sort med orange/hvid.

Se størrelsesguide under yderligere billeder

var newsletterSubscriberFormDetail=new VarienForm('newsletter-validate-detail');