Orca Apex Flex Triathlon våddragt - Herre

På lager

Specialpris 5.017,00 kr

Pris: 5.525,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Apex Flex er en ny (r)evolution af Orca Alpha.

Den nye Apex Flex triathlon våddragt er den mest fleksible våddragt i hele Orca serien. Den er designet til de mest tekniske svømmere, dem der nyder godt af mere fleksibilitet og ikke har brug for ekstra opdrift. Konstruktionen af ​​den korte, omvendte lynlås giver mulighed for et mere elastisk design. Dette, i kombination med de mest fleksible materialer på markedet med de mest hydrodynamiske egenskaber, gør den til den hurtigste våddragt til de bedste åbentvandssvømmere.


MAKSIMAL FRIHED
Svømning med total bevægelsesfrihed kan give dig mulighed for at udnytte dine evner fuldt ud og yde 100 % i triatlon. Det er derfor, Apex Flex giver det højeste niveau af elasticitet, takket være kombinationen af ​​Yamamoto 44+ og 0,88 Free teknologi. Under din næste konkurrence kan du udføre dit slag naturligt uden nogen begrænsninger.

LAV OG NEUTRAL OPDRIFT
Apex Flex våddragtens lave opdrift giver dig mulighed for at bevare din naturlige kropsposition, især hvis du er en erfaren svømmer med en raffineret teknik.

NUL INTERFERENS
Med Apex Flex kan du bevæge dig gennem vandet næsten, som om du ikke var iført en våddragt, hvilket giver dig mulighed for at få det fulde udbytte af dine færdigheder i svømmesegmentet.