Orca Apex Float Triathlon våddragt - kvinde

På lager

Specialpris 4.395,00 kr

Pris: 4.695,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Apex Float er en ny (r)evolution af Orca 3.8.


Leveringstid: 2-5 dage

Den nye Apex Float triathlon-våddragt er den mest flydende våddragt i Orca-serien. Denne våddragt inkorporerer specifikke teknologier for maksimal opdrift og korrektion af teknik, der hjælper svømmere, der har brug for støtte til at opretholde en hydrodynamisk position i åbent vand. Den indeholder også meget elastiske materialer i overkroppen, hvilket giver mulighed for ubegrænsede svømmeslag.


MAKSIMAL STØTTE
Uanset om du har brug for at spare på energien, eller du leder efter ekstra støtte til at hjælpe dig med at opretholde en korrekt kropsposition i vandet, er Apex Float noget for dig. De specifikke teknologier inkluderet i denne våddragt maksimerer dens opdrift, hvilket hjælper med at korrigere din kropsholdning og svømmeteknik, så du kan yde dit bedste.

MAKSIMAL ELASTICITET
Apex Float våddragten har materialer som Yamamoto 40 og det høje albuepanel i skulder-, arm- og rygområderne, hvilket resulterer i et højt niveau af elasticitet i overkroppen.

VARMEISOLERING
Takket være det 3 mm tykke materiale i torsoen og 5 mm tykt materiale i benene, vil denne våddragt beskytte dig mod lave temperaturer i havet under svømmedelen af ​​dine triatlon.

NEUTRAL OPDRIFT
Fordelingen af ​​materialer af forskellig tykkelse og dets mønster giver denne våddragt en neutral opdrift. Dette holder din krop hævet i vandet, så du kan svømme frit og vedligeholde din teknik hele tiden.
RENGØRING
Neopren kan blive beskadiget af overskydende salt eller andre kemikalier såsom klor, hvis det bruges i svømmebassiner. Vi anbefaler at vaske din våddragt med rigeligt vand efter brug. En lille mængde neutral pH-sæbe kan bruges og skylles derefter ud.
Når den er ren, skal du sørge for at forhindre den i at holde på for meget fugt. Lufttør det udenfor eller i et ventileret indendørs rum, et sted uden direkte sollys, da dette kan beskadige dets materialer.

OPBEVARING
Ved at opbevare din våddragt korrekt forhindrer du, at materialerne og sømmene krøller og belastes i lange perioder. Det forhindrer også materialet i at rynke, hvilket kan påvirke både våddragtens holdbarhed og udseende.