Orca Athlex Flex Triathlon våddragt - kvinde

På lager

Specialpris 2.895,00 kr

Pris: 3.095,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Athlex Flex er en ny (r)evolution af Orca Equip.

Den nye Athlex Flex triathlon våddragt tilbyder en kombination af høj elasticitet og neutral opdrift, til svømmere, der er i stand til at bevare en god position i vandet uden ekstra opdrift. Det tynde materiale i overkroppen og mellemvægtigt materiale i benene resulterer i en våddragt, der giver maksimal bevægelsesfrihed.


HØJ ELASTICITET
Med Athlex Flex kan du svømme uden begrænsninger og med total bevægelsesfrihed i din næste triatlon. Takket være materialerne i skulder-, arm- og rygområderne har våddragten en høj grad af elasticitet i overkroppen.

NEUTRAL OPLYDNING
Hvis du har mestret din svømmeteknik og har erfaring i åbent vand, vil den neutrale opdrift i denne våddragt give dig mulighed for at bevare din naturlige kropsposition i vandet, så du kan give alt for hvert slag.

HYDRODYNAMIK
Materialerne i denne våddragt er blevet behandlet med SCS-teknologi, som forbedrer hydrodynamikken. Dette hjælper med at øge din hastighed i vandet, så du kan præstere dit fulde potentiale i svømmesegmentet af dit næste triatlonløb.


RENGØRING
Neopren kan blive beskadiget af overskydende salt eller andre kemikalier såsom klor, hvis det bruges i svømmebassiner. Vi anbefaler at vaske din våddragt med rigeligt vand efter brug. En lille mængde neutral pH-sæbe kan bruges og skylles derefter ud.
Når den er ren, skal du sørge for at forhindre den i at holde på for meget fugt. Lufttør det udenfor eller i et ventileret indendørs rum, et sted uden direkte sollys, da dette kan beskadige dets materialer.

OPBEVARING
Ved at opbevare din våddragt korrekt forhindrer du, at materialerne og sømmene krøller og belastes i lange perioder. Det forhindrer også materialet i at rynke, hvilket kan påvirke både våddragtens holdbarhed og udseende.