Orca Athlex Float Våddragt - Dame

På lager

2.145,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Athlex Float er en ny (r)evolution af Orca S7.

Den nye Athlex Float triathlon våddragt kombinerer høj opdrift med høj elasticitet, hvilket resulterer i en meget afbalanceret våddragt til svømmere, der har brug for ekstra opdrift for at rette deres placering i vandet. Tyndere overkrop og tykke benmaterialer gør det muligt for svømmere at tackle triatlon med selvtillid.


Leveringstid: 2-5 dage


OPDRIFR
Fordelingen af ​​materialer af forskellig tykkelse i Athlex Float, såsom 4,5 mm neopren i benene, forbedrer dens opdrift. Dette vil give dig mulighed for at bevare en vandret og hævet position i vandet i længere tid, så din svømmeteknik ikke påvirkes, og du kan præstere dit bedste i din triatlonkonkurrence.

HØJ ELASTICITET
Materialerne i skulder-, arm- og rygområderne giver denne våddragt en høj grad af elasticitet i overkroppen. Dette giver dig mulighed for at svømme uden begrænsninger og udføre hvert svømmeslag med total frihed.

HYDRODYNAMIK
Du kan forbedre din hastighed og hydrodynamik, mens du træner og i konkurrencer, takket være SCS-teknologien, der bruges til at behandle materialerne i denne våddragt.
RENGØRING
Neopren kan blive beskadiget af overskydende salt eller andre kemikalier såsom klor, hvis det bruges i svømmebassiner. Vi anbefaler at vaske din våddragt med rigeligt vand efter brug. En lille mængde neutral pH-sæbe kan bruges og skylles derefter ud.
Når den er ren, skal du sørge for at forhindre den i at holde på for meget fugt. Lufttør det udenfor eller i et ventileret indendørs rum, et sted uden direkte sollys, da dette kan beskadige dets materialer.

OPBEVARING
Ved at opbevare din våddragt korrekt forhindrer du, at materialerne og sømmene krøller og belastes i lange perioder. Det forhindrer også materialet i at rynke, hvilket kan påvirke både våddragtens holdbarhed og udseende.