Orca våddragt Openwater Core Breaststroke - Herre

På lager

Specialpris 1.765,00 kr

Pris: 1.995,00 kr

* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 450 DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger
Den nye Openwater Core er specielt designet til svømning og træning i åbent vand så sikkert som muligt. Den giver maksimal synlighed takket være dens orange paneler. Det giver også den varmeisolering, der er nødvendig for at opretholde en ideel kropstemperatur. Brugen af ​​2 til 2,5 mm tyk Yamamoto neopren giver stor bevægelsesfrihed for længere, mere behagelig svømning.

Leveringtid: 2-5 dage


HØJ SYNLIGHED
For den største sikkerhed i vandet er HI-VIS designet med en orange farve med høj synlighed, der gør det nemt for både, surfere og andre svømmere at finde dig.

FLEKSIBILITET
De meget elastiske materialer, der bruges i denne våddragt, giver dig mere fleksibilitet til dit svømmeslag og giver dig mulighed for at svømme uden at begrænse dine bevægelser.

Pasform
Det 2,5 mm Yamamoto 38-materiale i torso og ben vil give dig god varmeisolering og opdrift. Du vil være i stand til at nyde det åbne vand i længere tid, mens du hele tiden bevarer en forhøjet position.


RENGØRING
Neopren kan blive beskadiget af overskydende salt eller andre kemikalier såsom klor, hvis det bruges i svømmebassiner. Vi anbefaler at vaske din våddragt med rigeligt vand efter brug. En lille mængde neutral pH-sæbe kan bruges og skylles derefter ud.
Når den er ren, skal du sørge for at forhindre, at den holder på for meget fugt. Lufttør det udenfor eller i et ventileret indendørs rum, et sted uden direkte sollys, da dette kan beskadige dets materialer.

OPBEVARING
Ved at opbevare din våddragt korrekt forhindrer du, at materialerne og sømmene krøller og belastes i lange perioder. Det forhindrer også materialet i at rynke, hvilket kan påvirke både våddragtens holdbarhed og udseende.