PRESSIO Long High-Rise Tights - Kvinde - Navy

På lager

749,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 1000.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Pressio Long High-Rise Tights m/lomme på siden.


Høj talje. 


Lomme på siden til telefonen eller dankort.


Pressio RE Long tight high-rise er designet til at hjælpe dig gennem dit (løbe- eller træningspas) ved at reducere muskeloscillation for mindre muskelømhed, justere dine muskler for større kraftudbytte og hjælpe med at beskytte dig mod overbelastningsskader. Vores 36-gauge strik giver optimal støtte og ingen gennemsigtighed. Udviklet med vores EcoPower CK-R, et kraftfuldt stof, der har en brancheførende 36-gauge cirkulær strikteknologi for optimal kraft, komfort og stræk. Den er konstrueret med en præcis kraftprofil og høj filament for forbedret fugtstyring.


ECOPOWER CK


EcoPower CK er bygget fra bunden, målrettet mod de nøjagtige parametre for kraft, vægt og komfort for at opnå ægte muskelholdeevne og samtidig opretholde ekstrem komfort og ydeevne.


Dette er opnået gennem årtiers viden om vores stofingeniører og ved at bruge tusindvis af forskellige mål/garnspændinger for at sikre, at de nøjagtige specifikationer er opfyldt.


Bruger en unik cirkulær strikstruktur for lige 4-vejs stræk og høj gauge for nul gennemsigtighed. Støtter og løfter din krop for en flatterende pasform.


Pressio er den første kompressionsproducent, der bruger et Eco dye farvesystem. Så fuldstændig eliminering af den meget giftige batch-farveproces, så mindre strøm, mindre vand og dramatisk mindre CO2-fodaftryk. Vigtigst af alt ingen farvestoffer i vandvejene. EcoPower CK beskytter dig og passer på planeten.