Cykeljakke Fusion S3 Fluo-Orange Unisex

På lager

1.500,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Max synlighed på landvejen hele vinteren. Neongul farve sikre din sikkerhed på hele din cykeltur. 3 lommer på nederst ryg, til gel, handsker osv.


Det har været et eksplicit udviklingsmål for danske Fusion at lave en vinterjakke, som flest muligt vil føle sig godt tilpasse i.  Jakken skal således kunne fungere for alt fra den magre eliteatlet til kraftigere motionist. Den vision kan man kun opfylde, hvis man sørger for elasticitet både i længde og i bredde og samtidig sørger for, at jakken fungerer inden for et bredt temperaturområde.  Lidt af en gordisk knude må man sige, men når man første gang tager jakken på, forstår man, at Fusion faktisk er kommet i mål – i hvert fald med det første. Elasticiteten i den tre-lags varmeregulerende membran med vind- og vandafvisende overflade er helt enorm.  En størrelse M og en størrelse L passer faktisk lige godt takket være det fleksible materiale.  Begge jakker sidder tæt, men man fornemmer, at kraftigere typer end denne tester også vil kunne passe begge jakker.  Snittet er perfekt uanset om man sidder forholdsvis oprejst på mountainbiken eller stærkt foroverbøjet på raceren.


Højelastisk S300 2.0 ”SuperSoft” materiale sikrer tætsiddende og komfortabel pasform for flere kropstyper, Made in Italy


Høj åndbarhed giver øget komfort i større temperaturområde


Stort bagudvendt reflekspanel gør dig synlig for bagfrakommende biler


360 graders reflekterende synlighed


Unisex produkt


Produceret i Europa på Fusion.Factory


MATERIALE: Yderside: 73% nylon, 27% elastan. Inderside: 100% polyester. Membran: 100% polyurethane


TEMPERATUR:


-5 til 15 grader