Silverskin Stay Fresh Herre - Base Layer T-shirt uden ærmer - Antracit

På lager

610,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Dette ærmeløse t-shirt holder dig frisk og tør, når du træner i varme omgivelser. Uanset om du cykler off-road eller dunker på stien, giver dette lag fremragende isolering for at holde dig kølig, når varmen er tændt.


Den ærmeløse form giver optimal termoregulering på brystområdet, hvor du har mest brug for det, og efterlader dine skuldre helt frie og maksimal lethed og minimal bulk.


Men du kan også have den på hele året rundt. Når du træner i fitnesscenteret, vil denne vest holde dig kølig og tør takket være termoregulerende TBus™-teknologi , der spreder varme og fordamper sved . Den er også ideel, hvis du foretrækker et lettere lag til vintertræning.


Den kan kun bæres som et enkelt lag eller er ideel under en løs eller stram sports-t-shirt. Det sømfrie design, strækbarheden og blødheden af ​​strikket gør, at dette lag føles som en anden hud. Faktisk vil du sikkert glemme, at du har den på, indtil du tager den af. Og den forbedrede sølvfiberteknologifungerer som en rustning, der hjælper med at reducere eksponeringen for pludselige vejrændringer. Derudover vil sølvgarnets hypoallergene, anti-lugt- og antibakterielle egenskaber få dig til at dufte godt, uanset hvor hårdt du presser det.


AVANCERET TERMOREGULERING


Den specielle struktur af vores stof, kombineret med sølvets egenskaber, giver dig mulighed for at holde din kropstemperatur konstant under alle klimatiske forhold. Vores tøjs ledende egenskaber fordeler kropsvarmen jævnt og stabiliserer din temperatur, mens du træner. Så du kan yde dit bedste og mindske risikoen for muskelskader forårsaget af pludselige temperaturændringer.


EKSTREM ÅNDBARE OG HURTIGTØRENDE STOF


Den enestående åndbarhed af vores beklædningsgenstande er givet af kombinationen af ​​specielle fibre og en 3D-spinningsproces, som udnytter brugen af ​​fuldbeklædningsmaskiner. Resultatet er et stof, der leder sveden væk og holder din hud tør for at hjælpe dig med at skubbe dine grænser