Silverskin Stay Warm Herre - langærmet rundhalset base lag - Anthracite

På lager

830,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Denne langærmede baselag holder dig varm og tør, når du træner i kolde omgivelser.


Uanset om du carver det off-piste eller er på vej ud på en vintertur, giver dette lag fremragende isolering. Vi udviklede den med Enhanced Silver Fiber Technology for at hjælpe med at holde din kropstemperatur konstant , uanset vejret udenfor. Den termoregulerende TBus™-teknologi hjælper med at sprede overdreven varme, når du varmer op, og fordamper sved for at minimere udsættelse for kulde.


Dette lag føles som en anden hud med et sømløst design, ekstrem strækbarhed og en superblød strik . Derudover vil sølvgarnets hypoallergene, anti-lugt- og antibakterielle egenskaber få dig til at dufte godt, uanset hvor hårdt du presser det.


AVANCERET TERMOREGULERING


Den specielle struktur af vores stof, kombineret med sølvets egenskaber, giver dig mulighed for at holde din kropstemperatur konstant under alle klimatiske forhold. Vores tøjs ledende egenskaber fordeler kropsvarmen jævnt og stabiliserer din temperatur, mens du træner. Så du kan yde dit bedste og mindske risikoen for muskelskader forårsaget af pludselige temperaturændringer.


EKSTREM ÅNDBARE OG HURTIGTØRENDE STOF


Den enestående åndbarhed af vores beklædningsgenstande er givet af kombinationen af ​​specielle fibre og en 3D-spinningsproces, som udnytter brugen af ​​fuldbeklædningsmaskiner. Resultatet er et stof, der leder sveden væk og holder din hud tør for at hjælpe dig med at skubbe dine grænser