Skins Seamless Long Tights - Dame - Phlox Pink

På lager

769,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 750.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Produktoplysninger

Skins Series 3 Sømløse Lange Tights til kvinder


De must-have sømløse lange tights til livsstil og fitness. Disse lange tights i fuld længde er konstrueret med komfort og kompression i tankerne.


Designet med Skins' kompressionsniveau, er Skins Series 3 Dame Seamless Long Tights den perfekte tilføjelse til din træningsgarderobe. Strømpebuksernes komprimerende karakter støtter dine muskler og hjælper med at reducere risikoen for skader. Tightsene er klinisk bevist for at forbedre ydeevnen og reducere risikoen for skader. Ved at forbedre cirkulationen og ilt til aktive muskler sikrer tightsene, at du har mere kraft og kontrol, når du træner. Kompression arbejder for at reducere træthed og risikoen for skader ved at give målrettet støtte til dine muskler, mens du træner. Den komprimerende pasform øger blodgennemstrømningen og reducerer mælkesyreopbygningen for at forbedre iltningen af ​​muskelvæv, hvilket igen reducerer muskelømhed og øger restitutionstiden.


SKINS Long Tights er det must-have tøj, som enhver atlet bør have i deres garderobe. De er det ene sæt, der helt tager sig af din nederste halvdel. Vores lange tights omslutter musklerne i læggene, quads og glutes, hvilket reducerer muskelvibrationer. Dette er en god ting, for når dine muskler vibrerer, mister du energi.


Frem for alt hjælper SKINS Long Tights med blodcirkulationen, hvilket betyder, at mere blod bliver iltet og leveret til dine arbejdende muskler. Dette er vigtigt, fordi det betyder, at du kan arbejde hårdere og mere effektivt. Ud over dette hjælper den øgede blodcirkulation til bortledning af affaldsstoffer, såsom mælkesyreophobning, og det er de ting, der forårsager muskelømhed.