Badedragt SPEEDO Astrostar Powerback

På lager

500,00 kr
* Påkrævede felter
 
365 dages returret på alle produkter
 
 
Fri levering ved køb over 599.- DKK
 
 
Prismatch på alle produkter
 
Beskrivelse

Powerback-designet giver fantastisk bevægelsesfrihed, mens du konkurrerer. Dragten er lavet af Endurance®10 stof, som sikre at dragten holder sin form længe, selv ved regelmæssig brug.  • Powerback design giver fri skulderbevægelse og dragtens fleksibilitet gør den ideel til træning og konkurrence.

  • Komfortabel pasform - 4-vejs stretchstof, der giver dig mulighed for at nyde din svømmetur uden begrænsning

  • Holdbar og hurtigtørring - Stoffet er blødt at berøre og mere modstandsdygtig overfor solcreme end traditionelle svømme-stoffer

  • Endurance 10 stof - Beholder sin form og passer som ny i længere tid


Størrelsesguide: Størrelserne er i SPEEDO GB-standard. Klik evt. på billedet af størrelsesguiden, for at sikre dig, at du får den størrelse der passer lige netop dig. 

Produktoplysninger

Speedo er et af de mest kendte mærker indenfor svømning, og det er bestemt ikke uden grund. Med Speedo er du garanteret svømmeprodukter af højeste kvalitet, som talrige topatleter gennem tiden har anvendt. Med et Speedo produkt får du fantastisk pasform, samt holdbarhed.  


Supertri har et stort udvalg af Speedos produkter, såsom badedragter, svømmebriller, badebukser og mange andre svømmeprodukter såsom paddels, snorkels mm.